Število prispevkov : 332 Join date : 13/10/2008 Age : 28
Naslov sporočila: Odstranitev uporabnikov Čet Okt 23, 2008 7:52 pm
Ker so se začele dogajati nepredvidljive stvari ( žaljenje,..) sem se odločila , da bom ukrepala tako da zbrišem uporabnike , ki so v nadlogo. Zbrišem te po dveh žaljivih postih in te izključim za VEDNO.Po enem tednu se lahko spet prijaviš,vendar če spet začneš žaliti omogočim vstop v forum za VEDNO.Potem tudi z drugim nickom ne bo šlo!
1. uporabnik/ica: ka te briga... zakaj? zaradi žaljenja ponchota,foruma,...
barb_RBD Moderator
Število prispevkov : 666 Join date : 15/10/2008 Kraj : con RBD
sorry. ampak jaz bi dala na odstranitev ono vondy..para siempre. al kak je. kr sam žali nas. in se norca dela iz tege prelepga foruma.
No to sm tut jz že opazla in predvidevam da je ona prijavljena pod: "ka te briga..." ker ma tudi na msn-ju napisano spletno stran tega foruma in napisano da naj se ne prijavljajo.To osebo poznam in si najprej nisem predstavljala da lahko ona stori kaj takšnega.Ko bo mogoče bom preverila ali je to ena in ista oseba . Ne bomo dovolili da se norčujejo iz našega foruma!
barb_RBD Moderator
Število prispevkov : 666 Join date : 15/10/2008 Kraj : con RBD
sorry. ampak jaz bi dala na odstranitev ono vondy..para siempre. al kak je. kr sam žali nas. in se norca dela iz tege prelepga foruma.
No to sm tut jz že opazla in predvidevam da je ona prijavljena pod: "ka te briga..." ker ma tudi na msn-ju napisano spletno stran tega foruma in napisano da naj se ne prijavljajo.To osebo poznam in si najprej nisem predstavljala da lahko ona stori kaj takšnega.Ko bo mogoče bom preverila ali je to ena in ista oseba . Ne bomo dovolili da se norčujejo iz našega foruma!
ok, tolk bolše :D
zanna. Administrator
Naslov sporočila: Re: Odstranitev uporabnikov Ned Okt 26, 2008 9:18 pm
2. uporabnik/ica: franček zakaj? zaradi ANTI rbd,dulce,rebelde,... in zaradi žaljenja foruma,zaradi registracije pod imeni: vondy..para siempre,*Vondy<33,ka te briga
3. uporabnik/ica: *Vondy<33 zakaj?enaki razlogi kot zgoraj , ker je ENAKA oseba!
zanna. Administrator
Naslov sporočila: Re: Odstranitev uporabnikov Sre Dec 31, 2008 1:37 pm
uporabnik/ica: sara zakaj? Žaljenje foruma,spammanje do kdaj?za vedno-->zablokiran vstop